18.17a Heutink webinar ‘De toekomst van het onderwijs in een veranderende maatschappij

Webinar ‘De toekomst van het onderwijs in een veranderende maatschappij’

Deze module is gratis beschikbaar voor leerkrachten van schoolbesturen die lid zijn van 3L Academie.

Denk erom: om gebruik te maken van deze module moet je eerst inschrijven bij 3L Academie. Vervolgens stuurt de aanbieder je een inlogcode op.

Deze module is toegankelijk van 1 januari t/m 31 maart 2019.

 

Introductie
Ben je benieuwd wat er de komende jaren allemaal op ons afkomt? Wil je weten hoe het onderwijs moet inspelen op de snel veranderende samenleving? In een visueel verhaal neemt Peter van der Wel je mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voor ons allen, en waarom dat zo zal zijn. Je krijgt hiermee een (blijvende) nieuwe kijk op heden en toekomst. 

 

Spreker Peter van der wel

Peter van der Wel houdt van de toekomst. Hij verzorgt als futuroloog en econoom al meer dan 20 jaar inspirerende en verrassende lezingen en presentaties over de toekomst. Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte “wake up call”. Van 1998 tot 2006 was Peter directeur van verschillende stichtingen die werken op het terrein van internet en de nieuwe media, zoals de Safe Internet Foundation (SIF), Nederlands Instituut voor Telemedicine (NITEL) en het EPN (Electronic-highway Platform Nederland). Tot 2012 was Peter als organisatieadviseur verbonden aan het organisatieadviesbureau Rijnconsult.

 

Deze cursus wordt aangeboden door Heutink

 

naar de volgende pagina >>

<< naar de vorige pagina

<< naar het totaaloverzicht